Απευθείας τακτικά δρομολόγια Παρίσι – Σκιάθος

Aπευθείας τακτικά δρομολόγια από το Παρίσι για την Σκιάθο εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρεία Transavia για την περίοδο από 23 Απριλίου έως 29 Οκτωβρίου 2022. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και το γεγονός, γιορτάστηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισιού.

Δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τουριστικό προορισμό της Σκιάθου μέσα από την παρουσίαση του νησιού που έκανε η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα παραμένει μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση ταξιδιωτικών προορισμών στη Γαλλία. Για την αεροπορική σύνδεση, μίλησε ο Chief Commercial Officer της Transavia, κος Nicolas Henin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για τη Σκιάθο. Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Παρίσι, κα Αγλαΐα Μπαλτά, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της αεροπορικής σύνδεσης με έναν ακόμη ελληνικό προορισμό και κάνοντας αναφορά στη Σκιάθο, ως ένα προορισμό που σίγουρα θα αγαπήσουν οι Γάλλοι. Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σκιάθου, κος Θοδωρής Τζούμας, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί, που επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού και μάλιστα στην εξαιρετικά κρίσιμη για τον τουρισμό μετά-covid εποχή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.