Δύο νέα δρομολόγια από Ελλάδα ανακοίνωσε η Ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε δύο επιπλέον δρομολόγια στο πρόγραμμα του 2022 για την Ελλάδα.

 

Πρόκειται για τα δρομολόγια Κέρκυρα-Κίεβο (με λειτουργία μία φορά την εβδομάδα) και Κέρκυρα-Ζάγκρεμπ (με λειτουργία δύο φορές την εβδομάδα) από τον Ιούνιο του ‘22.

«Το άνοιγμα αυτών των νέων δρομολογίων ενισχύει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας προς την Ελλάδα και την ανοικοδόμηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη των τοπικών θέσεων εργασίας και της οικονομίας.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Για να γιορτάσει αυτά τα νέα δρομολόγια , η Ryanair ξεκίνησε εκπτώσεις θέσεων με ναύλους διαθέσιμους από μόλις 29,99 € για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 22.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτά τα νέα δρομολόγια ως μέρος του προγράμματος S’22 της Ελλάδας, προσφέροντας στους πελάτες μας ακόμα πιο εκπληκτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για να επιλέξουν όταν σχεδιάζουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους. Έχοντας προσθέσει πάνω από 560 νέα δρομολόγια και ανοίγοντας 15 βάσεις τους τελευταίους 12 μήνες, η Ryanair προσβλέπει τώρα στο S’22 και την προσθήκη 65 νέων αεροσκαφών B737-8200 «Gamechanger» στον στόλο της, τα οποία προσφέρουν 4% περισσότερες θέσεις, 16 % λιγότερο καύσιμο και 40% μείωση στις εκπομπές θορύβου, καθιστώντας το πρόγραμμα S’22 της Ryanair το πιο συναρπαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέχρι σήμερα. Για να το γιορτάσουμε, ξεκινήσαμε μια έκπτωση θέσεων με ναύλους από μόλις 29,99€ για ταξίδια μέχρι το τέλος του Οκτώβρη ‘22, που πρέπει να κάνετε κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Καθώς οι αεροπορικοί ναύλοι είναι πιθανό να αυξηθούν στο S’22 λόγω μειωμένης χωρητικότητας, ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες να κάνουν κράτηση νωρίς και να αγοράσουν αυτούς τους χαμηλότερους ναύλους στο Ryanair.com/hr/en

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.