Ημέρα καριέρας στο Porto Carras

Θέσεις εργασίας ανοίγουν στο πολυτελές ξενοδοχείο Porto Carras, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να αιτηθούν για μία θέση καταθέτοντας βιογραφικά.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Porto Carras Meliton σας προσκαλεί στην ημέρα καριέρας του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τη Δευτέρα 23 Μαΐου τις ώρες 10:00 με 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον όμιλο και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους διεκδικώντας μια θέση.

Το PortoCarras δίνει σταθερά δυναμικό παρών σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάτω από την ομπρέλα της έννοιας «καριέρα». Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δημιουργείται ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ υποψήφιων επαγγελματιών και εκπροσώπων του ξενοδοχείου.

Τα στελέχη του PortoCarras ενημερώνουν τους νέους σχετικά με την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα αλλά και, ειδικότερα, σχετικά με τον κλάδο τηςφιλοξενίας. Επιπλέον, η οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων δίνει στον όμιλο την ευκαιρία να έρθει κοντάσε ένα μεγάλο κοινό νέων που αναζητούν εργασία και να τους παρουσιάσει τη φυσιογνωμία και τις δράσεις πουτην κατατάσσουν ως εργοδότη επιλογής.

Πληροφορίες τηλεφωνικά στο 23570 77000 και μέσω email στο hr@portocarras.com.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.