Κάμπινγκ Στομίου: Η εναλλακτική επιλογή… (φωτ.)

Φωτ. Larissanet.gr

Σταθερή επιλογή, ακόμα και στα χρόνια του κορωνοϊού, αποδεικνύεται το κάμπινγκ του Στομίου για αρκετούς παραθεριστές. Άνθρωποι από τις χώρες των Βαλκανίων, από την Κεντρική Ευρώπη αλλά και φυσικά σε συντριπτικό ποσοστό από την Ελλάδα βρίσκονται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις που προσφέρουν κάτι το διαφορετικό για το καλοκαίρι.

Το κάμπινγκ διαθέτει 196 θέσεις. Από 1η Μαΐου έως 10 Σεπτεμβρίου το κόστος είναι 1000 ευρώ, αν η εξόφληση γίνει σε δόσεις 1100 ευρώ, ενώ η ημερήσια χρέωση είναι στα 4 ευρώ το άτομο και 3,5 ευρώ η σκηνή, παιδιά μέχρι 5 ετών φιλοξενούνται δωρεάν και έως 12 ετών πληρώνουν 2,5 ευρώ. Αυτή την περίοδο η πληρότητα στο κάμπινγκ Στομίου κυμαίνεται στο 45%-50%.

Οι άνθρωποι που το επιλέγουν εξηγούν στο Larissanet.gr πως είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις ανέσεις και φυσικά την τοποθεσία. Στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός πως η περιοχή συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Το Στόμιο τα τελευταία χρόνια δέχεται ως επισκέπτες πολύ νεαρό κόσμο κάτι που έχει φέρει ιδιαίτερη ζωντάνια στην περιοχή.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το κάμπινγκ του Στομίου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.