Πιο κοντά Λάρισα-Βόλος μέσω… παραλίας (video-φώτο)

Φωτ. Larissanet.gr

Ολοένα και πιο κοντά μέσω της παραλιακής οδού έρχονται ΠΕ Λάρισας και ΠΕ Μαγνησίας. Ο λόγος είναι το έργο που κατασκευάζεται εδώ και καιρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα συνδέσει τον Ρακοπόταμο με το Κεραμίδι.

 

Το Larissanet.gr με αφορμή την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν 2022 έκανε μια «βόλτα» στο νέο δρόμο που είναι πραγματικά πολύ καλός και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο κομμάτι του τουρισμού, αν αξιοποιηθεί όπως πρέπει.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου παραλιακού άξονα θα γίνουν σε συνολικά 12 χιλιόμετρα, είναι συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκτός από την κατασκευή κύριας οδού μήκους 12,10 χιλιομέτρων περίπου, στα νέα έργα συμπεριλαμβάνονται επίσης: η κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Κεραμιδίου (μορφής «ταυ»), η κατασκευή ισόπεδου κόμβου Σκλήθρου (μορφής «ταυ»), η αποκατάσταση των αγροτικών και δασικών οδών που συμβάλλουν στην κύρια οδό καθώς και η κατασκευή οπλισμένων επιχωμάτων και τοίχων αντιστήριξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.