Μια πρωινή βόλτα στον Πλαταμώνα (εικόνες)

Φωτ. Larissanet.gr- Ο Πλαταμώνας είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια έχει τα πάντα… Είναι μια μικρή πόλη, με μεγάλη ζωντάνια και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Έχει διατηρήσει τα ρομαντικά στοιχεία από το παρελθόν με όλους τους κατοίκους να γνωρίζονται μεταξύ τους. Για κάποιους μήνες ωστόσο μεταμορφώνεται σ’ ένα γνήσιο τουριστικό θέρετρο όπου οι περισσότεροι είναι άγνωστοι. Έχουν όμως ως κοινό παρονομαστή το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη τους. Ένα χαμόγελο που προκύπτει από τις χαλαρές στιγμές που περνούν στην περιοχή.

 

Ο Πλαταμώνας έχει πολλά πρόσωπα κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό. Τόσο για εκείνους που ζούνε εκεί όσο και για εκείνους που τον επισκέπτονται ακόμα και για πρώτη φορά. Έχει μια ωραία πολύχρωμη αγορά για όλες τις τσέπες. Έχει ωραίες ταβέρνες και καταστήματα γρήγορου φαγητού για όλες τις γεύσεις και τις απαιτήσεις. Έχει τρομερά γλυκά και παγωτά.

Έχει εντυπωσιακή θέα τόσο προς το Κάστρο όσο και προς τη θάλασσα. Τον Πλαταμώνα τον χαίρεται καλύτερα κάποιος με τα πόδια. Τον περπατάει από την μια άκρη στην άλλη και το απολαμβάνει. Έτσι έκανε και ο φακός του Larissanet.gr ένα πρωινό. Μια βόλτα στον Πλαταμώνα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.