Τζουμέρκα. Το εντυπωσιακό resort 5 αστέρων που είναι ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης!

Τα Τζουμέρκα είναι ένας τόπος με έντονο ανάγλυφο και εντυπωσιακά τοπία, αλλά και ιδιαίτερη, σπάνια φυσική ομορφιά, ιδανικός τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι… Μια στάση εδώ έχει πολλά να μας δείξει, ενώ η διαμονή στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης είναι πραγματική εμπειρία!

 

 

Τζουμέρκα

Σε υψόμετρο 1.000 μ. στα ορεινά Τζουμέρκα Ηπείρου, σε απόσταση 1,5χλμ από το χωριό Πράμαντα Ιωαννίνων, θα βρείτε το Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort. Μέσα σε ένα δάσος από έλατα και κέδρους, στους πρόποδες της βουνοκορυφής “Στρογγούλα” όπου το τοπίο μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, η διαμονή αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το εντυπωσιακό resort

Το Orizontes Tzoumerkon περιλαμβάνει ρουστίκ δωμάτιά του προσφέρουν μαγευτική θέα στο φυσικό περιβάλλον και δικαίως είναι ένα από τα καλύτερα σαλέ της Ευρώπης. Περιλαμβάνουν κλιματισμό και ξυλόσομπα από χυτοσίδηρο. Έχουν επίσης τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας.

Orizontes Tzoumerkon
Σαλέ Ορίζοντες Τζουμέρκων εξωτερικά στα Τζουμέρκα

Κάθε μαρμάρινο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους με πίδακες υδρομασάζ, δωρεάν προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια, παντόφλες και στεγνωτήρα μαλλιών.

Σαλέ Ορίζοντες Τζουμέρκων εξωτερικά τη νύχτα στα Τζουμέρκα
Orizontes Tzoumerkon

Όταν πεινάσετε, το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει à la carte παραδοσιακά πιάτα της Ηπείρου και των Τζουμέρκων, καθώς και καθημερινό μπουφέ πρωινού.

Σαλέ Ορίζοντες Τζουμέρκων στο9 καθιστικό με την υπε΄ροχη θέα στα Τζουμέρκα
Orizontes Tzoumerkon
Orizontes Tzoumerkon

Μπορείτε να απολαύσετε καφέ, γλυκά ή ποτά, χαλαρώνοντας στο lounge με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και θαυμάζοντας την καταπληκτική θέα στα βουνά.

Σαλέ Ορίζοντες Τζουμέρκων εξωτερικά ωραία θέα στα Τζουμέρκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια, όπου τη βαθμολόγησαν με άριστα 9,8 στην booking για ταξίδι δύο ατόμων.

Επίσης, το 5άστερο ξενοδοχείο έχει βαθμολογία άριστη 9,7 στη booking και άριστα σχόλια. Σε μια ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε για διαμονή μιας βραδιάς (συγκεκριμένα 30-31 Μαρτίου) μέσω booking η τιμή ήταν €123 με πρωινό σε superior δίκλινο.

Orizontes Tzoumerkon
Orizontes Tzoumerkon

Οδοιπορικό στα Τζουμέρκα

Τα Τζουμέρκα, είναι ίσως η λιγότερο γνωστή και διαδεδοµένη περιοχή της Ηπείρου, που µπορεί µέχρι τώρα να είχε θεωρηθεί από κάποιους έως και αποµονωµένη, όµως τελευταία έρχεται δυναµικά να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς να χάσει τίποτα από τα ιδιαίτερα γνωρίσµατά της που την κάνουν τόσο ξεχωριστή!

travelstyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.