Το δεύτερο ξενοδοχείο της MGALLERY στην Ελλάδα

Η Accor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας διεθνώς, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το προσεχές άνοιγμα του Niko Seaside Resort MGallery στις 10 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η εντυπωσιακή ξενοδοχειακή μονάδα συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική των ξενοδοχείων MGallery Collection με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αποπνέει το νησί της Κρήτης, συστήνοντας έναν μοναδικό adults-only, παραθαλάσσιο προορισμό. Το Niko Seaside Resort MGallery δίνει νέο νόημα στις κλασικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα και είναι ιδανική επιλογή για σύγχρονους ταξιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες σε ειδυλλιακούς προορισμούς.

 

Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, μόλις 10 λεπτά από το γραφικό κέντρο της πόλης και 50 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το ξενοδοχείο έχει πανοραμική θέα στον κόλπο Μιραμπέλο. Ο επισκέπτης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα ιστορικά αξιοθέατα του νησιού, τη θρυλική λίμνη Βουλισμένη αλλά και το κοσμοπολίτικο κέντρο του Αγίου Νικολάου που προσφέρει πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων.

 

Το Niko Seaside Resort MGallery αποτελείται από 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στα νερά της Μεσογείου και στην πόλη, συνδυάζοντας το νησιώτικο στιλ με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Το κτήριο έχει προσφάτως ανακαινιστεί πλήρως δημιουργώντας ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, με κύριο υλικό το ξύλο και το μάρμαρο, ενώ παράλληλα οι γκρι, πράσινες και μπλε αποχρώσεις αναδεικνύουν τον χώρο.

 

Η εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και το lounge με τις άνετες ξαπλώστρες προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, θέτοντας στο προσκήνιο το στοιχείο του νερού που κυριαρχεί στο Niko Seaside Resort MGallery. Με φόντο το Αιγαίο οι επισκέπτες θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης με τη συντροφιά τους απολαμβάνοντας signature cocktails από το μπαρ του ξενοδοχείου. Για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων οι δημιουργικοί chefs των δύο εστιατορίων χαρίζουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία μέσα από μια γαστρονομική περιήγηση στις γεύσεις της Κρήτης με διεθνείς επιρροές.

 

Όπως κάθε ξενοδοχείο της MGallery Collection, το Niko Seaside Resort έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και διηγείται τη δική του ιστορία μέσω του δικού του Iconic Object και της δικής του Memorable Moment. Το ξενοδοχείο μοιράζεται το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας έχοντας ως Iconic Object την κρητική λύρα και ως Memorable Moment την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα ένα νησί – ανοιχτό μουσείο με πλούσια ιστορία.

 

Το Niko Seaside Resort, το δεύτερο ξενοδοχείο MGallery της Accor στην Ελλάδα, θα αποτελέσει έναν φάρο φιλοξενίας στο νησί της Κρήτης προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στους επισκέπτες του.

 

“Χαιρόμαστε πολύ που διευρύνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Κρήτη, έναν από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς διεθνώς. Το δεύτερο ξενοδοχείο της MGallery θα ανοίξει τις πόρτες του αυτόν τον Απρίλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μοναδικές ομορφιές του νησιού. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Knossian Group και την Hines Group σε αυτή την πρώτη μας επαφή με την Κρήτη”, δήλωσε η Cristina Ramos, COO Franchised Hotels Southern Europe, Accor.

 

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με την Accor και την MGallery, δύο τόσο επιτυχημένα brands με διεθνή αναγνώριση και υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο φιλοξενίας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου και να καλωσορίσουμε σε αυτό τον επίγειο παράδεισο επισκέπτες από όλον τον κόσμο”, δήλωσε σχετικά ο Βαγγέλης Μαντζαβινάτος, Director Asset Management, Hines Greece.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.